27 Nisan 2012 Cuma

KIYIKÖY - İSTANBUL

27 Nisan 2012 Cuma
Bu gece düne göre daha sıcak. Kapüşonumu örtmeden ve kollarımı tulumun içine sokmadan uyuyabildim. Atilla bu gece kamp sahibinden battaniye bulunca Muratta uyku tulumunu kullanabildi. Uyandım ama canım kalkmak istemiyor havanın biraz daha ısınmasını bekliyorum. Dışarıda gürültü arttı. Kalkıp uyku tulumumu katlayıp matımın ve yastığımın havasını boşaltırken Sezer seslendi. Kaktım dedim. Dışarı çıktığımda herkes kalkmış çadırlarını ve eşyalarını toplamak için hummalı bir çalışmaya girişmişti. Tuncer, Özcan, İsmail ve İlker yağmurda geldiklerinden kampın çadırında kalmışlar onun için sadece eşyalarını topluyorlar. Hızlı bir şekilde hazırlanıp kampı terk ettik.

GÜMÜŞPINAR - KIYIKÖY

26 Nisan 2012 Perşembe
Gece hava çok soğudu. Kaz tüyü tulumun kapüşonunu aldığımdan beri ilk kez kafama örttüm. Ellerim tulumun içinde iyice büzülmüş şekilde uykuya daldım. Arada bir uyandığımda soğuğu yeniden hissediyorum. Bir ara kapüşon başımdan sıyrılmış yüzüme kadar çekip uyumaya çalıştım. Matın üstünde uyumak hiçbir zaman yatakta uyumanın yerini tutmuyor. Mat istediği kadar şişme olsun. Kabul ediyorum süngere göre çok daha konforlu ama asla bir yatak değil. Evde sabaha kadar deliksiz uyurken çadırda tavşan uykusu uyuyorum sık, sık uyanarak.

26 Nisan 2012 Perşembe

İSTANBUL - GÜMÜŞPINAR

25 Nisan 2012 Çarşamba
Sezerden gelen 23 Nisan tatilini değerlendirerek kamplı bisiklet turu yapma talebi üzerine birkaç seçenek sıraladım ve Kıyıköye gidip dönmeye karar verdik. Uzun zamandır bisiklete binmediğimden bu benim için iyi bir antrenman ve kendimi deneme fırsatıydı.
Yaptığım programa göre 1. gün Eminönünde buluşup Arnavutköy, İhsaniye üzerinden Kıyıköye gidip orada konaklayacaktık. 2. gün ya İğneada tarafına doğru pedal çevirip Panayır iskelesine gidip geldikten sonra Aksicim, Kastro Koyu turu yapacak yada sadece Aksicim Kastro yapacak hatta geceyi de orada geçirecektik. 3. Gün ise Çatalca üzerinden E5 e çıkıp geri dönecektik.
Hazırlıklar yapıldı, hava durumu yakından takip edildi. Çorludan arkadaşlarda bu tura katılacaklardı ve kendileri ile ilk kez karşılaşıp tanışacaktık.