25 Ocak 2012 Çarşamba

İSTANBUL - GÜRCİSTAN - İSTANBUL TUR PROGRAMI

Kimden 25 Ocak 2012

6 Ocak 2012 Cuma

2012 TUR PROGRAMI 2

06 Ocak 2012 Cuma
Geçen yıl sonbahara doğru sevgili yol arkadaşım Cihan İstanbul’dan Hopa’ya gideceğini söyledi. Daha önce Trabzon’a kadar gitmiş ama Doğu Karadeniz kıyısında eksik kalan Trabzon Hopa için tura yeniden İstanbul’dan başlamak istiyordu. Ben o sırada Kaçkar turuna başlamak üzereydim aman dedim bu sene gitme seneye beraber gideriz, bende İstanbul Hopa arasını geçmek istiyorum. Sağ olsun beni kırmadı ve turu bu yıla bıraktı.

4 Ocak 2012 Çarşamba

2012 TUR PROGRAMI 1

04 Ocak 2012 Çarşamba Geçen yıl yıllık tur planımı açıklamış ve bunu başarı ile uygulamıştım. Bu yıl bunu devam ettirmeye karar verdi çünkü bu şekilde daha iyi motive olduğumu ve daha bağlayıcı kararlar aldığımı fark ettim. 2010 yılı için planladığım bazı turları çeşitli nedenlerle ertelemiş, gerçekleştirememiştim. 2012 için planladığım ilk tur Göller turu. Önce neden göller turu dediğimi açıklayayım. Bu turda bir dizi göle gideceğim bunun için bu tura göller turu dedim. Bu turu geçen yıl Ekim sonunda yapmayı planlamış havaların yağışlı olması ve soğuması nedeniyle ertelemiştim. O zaman turu trenle Sakaryaya giderek başlatmayı düşünmüştüm ama Şubat ayından itibaren tren seferleri duracağından İstanbuldan başlatmaya karar verdim. Tur başlangıcı henüz kesinleşmedi ama bu turu 18 Mayıs olarak düşünüyorum. İlk gün İstanbuldan başlayıp Büyükderbente gideceğiz. İlk etabı Büyükderbent olarak düşünmemin nedeni sevgili dostum Erdal’ın burada evinin bulunması ve konaklama desteği alabilecek olmam.

1 Ocak 2012 Pazar

İLK BİSİKLET TURUM BÜYÜK KUMLA - BURSA

01 Ocak 2012 Pazar
1975 yılı Ağustos ayının başında arkadaşım Oğuz’un daveti üzerine Gemlik Büyük Kumlaya yazlıklarına gitmeye karar verdim.